06-1845 1142 [email protected]

Heddes Makelaardij is Louisa Heddes

“Mijn naam is Louisa Heddes, oprichter van Heddes Makelaardij. Ik ben een geboren en getogen West-Fries en daarom regionaal goed bekend. Zo’n 32 jaar geleden heb ik de opleiding ‘Makelaar o.z.’ gevolgd. Sindsdien houd ik de lokale huizenmarkt goed in de gaten. Ik ben een no-nonsens makelaar, ik verkoop geen zoete broodjes. Daardoor – en door mijn gedegen kennis van de markt – kunt u rekenen op een reële waardebepaling. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Mijn integriteit en deskundigheid zitten ‘m niet in een mantelpak, maar in mijzelf. Mijn doel: écht met klanten meedenken  en hen optimaal bijstaan. De verkoop of aankoop van een woning is immers een belangrijke gebeurtenis. Eén met veel impact die vraagt om zorgvuldigheid en betrokkenheid. De afgelopen jaren heb ik tientallen families tijdens dit traject mogen begeleiden. Ik ben er trots op dat mijn bemiddeling op Funda wordt beoordeeld met een 9,7!”

Wat ik verder nog graag wil zeggen….

“Heddes is een online makelaar. Dit is een bewuste keuze. Ik streef ernaar mijn bedrijfskosten laag te houden, zodat ik u een courtage kan bieden die tot wel 60% lager kan zijn dan die van andere makelaars. Ook ben ik niet aangesloten bij een dure branchevereniging, omdat ik graag verder denk dan de gebruikelijke gebaande paden. Service en bereikbaarheid? Ook die staan bij mij hoog in ’t vaandel. Of u nu ‘s avonds of in het weekend een dringende vraag heeft, u kunt altijd bij mij terecht. Wie voor mij kiest als makelaar, kiest voor méér makelaar en minder kosten!

Heeft u verkoopplannen of uw droomhuis gezien? Bel mij voor een vrijblijvende waardebepaling en ik ga graag actief en vol enthousiasme voor u aan de slag!”

 

Met hartelijke groeten,

Louisa Heddes,

Uw vastgoed makelaar

m.:06-1845 1142

e.: [email protected]