Zuiddijk 40 Zaandam

€250.000 kk

Omschrijving

Vroeger een van de luxere winkelstraten van Zaandam en nu weer op de kaart “om op te knappen” in de verkoop gekomen een Woon-winkelpand met potentie.

Heeft u altijd al gedroomd van een winkel/salon aan huis? Dan is nu de kans om die droom waar te maken.

Vroeger kwam je binnen in de winkel, in het midden was toen destijds een muur geplaats. Achter die muur was de woonkamer met open keuken gelegen. In 1982 is de woonwinkel in handen gekomen van de huidige eigenaar en deze heeft de muur verwijderd zodat er een grote ruime ruimte is ontstaan. Hier kunt u nu, naar eigen inzicht, de ruimte indelen.

Het mooie van deze ruimte zijn de raampartijen met authentieke elementen.

Als je vroeger de trap naar het souterrain nam dan kwam je in een ruimte die opgedeeld was in drie slaapkamers. Van die drie slaapkamers zijn nu nog twee ruimtes over. De toiletruimte is eveneens in het souterrain. Ook hier kunnen de drie ruimtes weer makkelijk terug gebracht worden.

Kortom een pand met mogelijkheden!

Er is een inschrijving van VVE bij de kamer van koophandel echter deze is nog in oprichting. De bijdrage in de VVE kosten zijn daarom nog niet bekend.

Bent u nieuwsgierig geworden maak dan een afspraak om het woonwinkelpand te komen bekijken. Bel met Louisa 06-18451142 of mail naar info@heddesmakelaardij.nl

 

 

Deel dit object

Delen