Wilhelminalaan 22 Aartswoud (verkocht)

€198.500 kk

Omschrijving

Verkocht binnen een week!

Uniek! Dat is het woord voor deze woning

Zo vaak komen ze niet voorbij. Dit is nou oprecht een uniek object. U waant zich in Frankrijk in een klein groen paradijs met eigen viswater.

Deze onder architectuur verbouwde recreatie woning is werkelijk bijzonder te noemen. De afwerking is van hoogwaardige duurzame materialen van hoge kwaliteit zodat het echt onderhoudsvrij is. We noemen onder andere het gebruik van zink, koper, aluminium kozijnen en resitrix dakbedekking.

De woning is voorbereid op de toekomst. De woning is extra goed geïsoleerd en is onder andere voorzien van zonnepanelen, extra dik isolatieglas, vloerverwarming en veiligheidssloten.

Bij binnenkomst zien we een royale hal met twee schuifdeuren. Eén voor het toilet en één naar de keuken.

De keuken heeft een diep eikenhouten aanrechtblad en extra diepe lades en is voorzien van diverse inbouwapparatuur oa een bijzondere afzuigkap, koffie machine, combi oven en vaatwasser. Hier is eveneens de CV opstelling (2014).

Aansluitend is de toegang tot de serre, hier kunt u al vroeg in het voorjaar ‘warm’ zitten en genieten van het uitzicht op de grote tuin.

De woonkamer is riant met plaats voor een houtkachel, deur naar de tuin en een mooie industriële zwevende trap naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping zijn twee grote slaapkamers waarbij één slaapkamer een open verbinding heeft met de badkamer en voorzien is van een airco. Hier is makkelijk de derde slaapkamer te maken. De badkamer heeft een zelf ontworpen ligbad, douchehoek, toilet en designradiatoren. Als u in bad zit heeft u een mooi uitzicht over uw eigen landgoed.

De tweede kamer heeft een prachtig uitzicht over de tuin en kan gebruikt worden als slaapkamer of kantoor.

Buitenom is teveel om op te noemen. Direct aan huis een veranda en een groot terras, een tuin met natuur en eigen viswater van ongeveer 800m2. Aan de overkant van het water diverse aangelegde terrassen, veel groen, een hobbykas en moestuin voor de kweek van eigen groente. En een grote opslagruimte.

Naast de woning is een carport en in het verlengde daarvan een garage die verwarmd en geïsoleerd is. Hier bevindt zich ook de wasmachine aansluiting.

De woning bevindt zich in Aartswoud. In de nabije omgeving van de woning zijn er volop mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de A7 en binnen 10 minuten bent u bij het IJsselmeer (Medemblik) waar aan en op het water diverse recreatie mogelijkheden zijn. Ook kunt u in de omgeving heerlijk fietsen, is het strand op circa 25 km gelegen en zijn het winkelcentrum en de golfbaan van Nieuwe Niedorp slechts op enkele autominuten gelegen.

Aartswoud zelf is een dorp met een prachtige “Jazz” kerk waar o.a. concerten en tentoonstellingen worden georganiseerd, een eigen krant, een eigen kroeg en een druk sociaal leven waar heel vaak iets georganiseerd wordt voor jong en oud.

Dit bijzondere object zelf komen beleven? Bel dan voor een afspraak: 0618451142 of mail naar info@heddesmakelaardij.nl

Let op de woning heeft een recreatieve bestemming en er mag 365 dagen per jaar gebruik van gemaakt worden.

Lokatie

Deel dit object

Delen