wijdesteeg 12, 1671 AD Medemblik

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Anekdote van de bewoner: “Ik hou ervan om hier te wonen omdat dit zo’n gezellig knus huisje is nabij de havens en het centrum.”

In de verkoop gekomen een mooie en goed afgewerkte kleine parel nabij de Oosterhaven en centrum van Medemblik.

Bij binnenkomst via de steeg naast de woning stap je binnen in de bijkeuken. Hier is de CV opstelling , wasmachine opstelling en toilet inclusief badkamer met bad, douche en wasbak.

Lopen we door komen we in een kleine functionele keuken waarin een 4 pits electrische kookfornuis, afzuigkap, spoelbak en koelkast geplaatst zijn.

Vanuit de keuken komen we in de woonkamer waar het knus aanvoelt. Met een diepe trapkast is er genoeg bergruimte. Via de trap lopen we naar de eerste verdieping alwaar twee slaapkamers en een toilet gelegen zijn. De eerste slaapkamer is ruim en biedt plaats voor een twee persoonsbed. Met een wasbak in de hoek en inbouwkast is dit een functionele kamer.

De tweede slaapkamer heeft een toegang tot het dakterras alwaar het goed toeven is. De slaapkamer zelf heeft eveneens een wasbak en een inbouwkast. De kamer biedt plaats voor een eenpersoonsbed.

Het toilet op deze etage is in een licht kleurstelling.

De woning wordt op dit moment verhuurd op basis leegstandswet

Voor meer informatie en of bezichtigingen bel: 06-1845 1142 of mail: info@heddesmakelaardij.nl

 

0910

Voorzieningen

Lokatie

Deel dit object

Delen