Wijdesteeg 10 Medemblik vob

€315.000 kk

Omschrijving

 

In het oude stadsgedeelte van Medemblik in de geliefde wijk “De Oosthoek” nabij havens en centrum van Medemblik is deze fraaie gerenoveerde, uitgebouwde en goed onderhouden stadsboerderij te koop gekomen.

Steekwoorden voor deze mooie half vrijstaande woning zijn: pittoresk, romantisch, authentieke details, witjes, landelijk, modern.

Bekend waren de bewoners al met deze woning maar verliefd werden zij pas echt toen ze deze woning gingen bewonen. Met veel liefde en geduld hebben zij deze woning naar de huidige maatstaven aangepast en zij hopen dan ook dat de volgende bewoners net zo verliefd zullen worden.

Via de mooie voordeur sta je in de hal met marmerenvloer. De trapopgang met meterkast en de deur naar de woonkamer ademen al de sfeer van deze woning uit.

Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct de hoge schouw met houtkachel op. De achterkant van de schouw is bekleed met zogenaamde antieke witjes met een boeren afbeelding. Een wand is gemaakt van bloesem ijsselsteentjes en in combinatie met de eiken houtenvloer die door de gehele woonkamer ligt geeft dit een boerderijachtige uitstraling.

Als we doorlopen zien we in deze ruimte de deur naar de bijkeuken, met daarin de badkamer een deur naar de tuin en aangrenzend de mooie landelijke woonkeuken (2005).

De bijkeuken is voorzien van een inbouwkast. De badkamer is voorzien van een douchehoek, extra brede wasmeubel en design radiator.

De modern landelijke woonkeuken is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming, een deur naar de straatkant en een deur richting wasruimte met toilet. In de keuken is eveneens de bergzolder, deze is te bereiken via een vlizotrap.

De straat gerichte keuken is L vormig en heeft een mooi granietenblad, 5 pits breed gasfornuis, korven, rvs afzuigkap, vriezer en magnetron. De achterwand is voorzien van ouderwetse witjes.

Verdieping:

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers die verrassend ruim zijn. De eerste slaapkamer heeft veel licht inval door het dakkapel en is voorzien van een inbouwkast.

De tweede slaapkamer is eveneens lekker licht en heeft een goede afmeting met een inbouwkast.

De ouder slaapkamer is ruim, heeft een inbouwkast en een inbouwdressoir. Ook is in deze ruimte de mogelijkheid om een inloopkast te maken, uiteraard kan deze ruimte ook gewoon gebruikt worden als wegzet.

De tuin

De ruime stadstuin (ca.20m2) met de ligging op het Zuid-Oosten is goed verzorgt met borders en beplanting en is onderhoudsvrij. Twee mooie dakplantanen zijn neergezet als natuurlijke parasol en geven het geheel een romantische uitstraling. Achterin de tuin is een mooie houten schuur (8.50 x 3.00 ) geplaatst met een knusse veranda alwaar het goed toeven is.

Dit alles staat op een eigen perceel grond van maar liefst 223m2 in het centrum van Medemblik.

Lokatie

Deel dit object

Delen