Westersingel 50 Medemblik

€225.000 kk

Omschrijving

Ruimte dat is wat deze woning heeft!

Nu in de verkoop op een ruime kavel (220m2) deze mooie ruime twee onder een kap woning op een mooie plek met vrij uitzicht over doorgaand vaarwater aan de rand van het centrum.

Het moet gezegd worden dat deze woning ontzettend ruim is en dat met de juiste inspiratie en handige handen hier een hele mooie woning van gemaakt zou kunnen worden waarbij alle ruimtes goed tot hun recht komen.

Bij binnenkomst zien we de trap naar de verdieping, toilet, deur naar de woonkamer en deur naar de keuken. In de woonkamer valt het hoge plafond op, de fraaie erker aan de voorzijde en de haard. Dit is nu een elektrische haard maar kan makkelijk omgezet worden naar de ouderwetse open haard. De woonkamer is verder voorzien van vloerverwarming.

De keuken is voorzien van een ceramische kookplaat, rvs afzuigkap en combi oven. Ook zien we hier deur naar de aangrenzende bijkeuken/schuur.

De bijkeuken en de schuur met wasmachine aansluiting en CV grenzend aan de keuken van de woning is deels van steen en van hout en groot genoeg voor hobbyruimte, werkplaats of aanhangerstalling. Deze schuur is via de achterzijde van de woning te bereiken met de auto, handig als er spullen in of uitgeladen zou moeten worden.

Als we de trap oplopen naar de eerste verdieping zien we een verrassend grote overloop welke de doorgang geeft aan een ruime badkamer met ligbad, een separate douche met wasbak, een inloopkast, de vaste trap naar de tweede verdieping en een zeer ruime master bedroom gelegen aan de achterzijde van de woning.

De trap oplopend naar de tweede verdieping zien we nog eens drie slaapkamers en een ruime bergkast. Twee slaapkamers aan de achterzijde en een ruime slaapkamer aan de voorzijde. De slaapkamers zijn recent voorzien van nieuwe vloer bedekking.

Aan de achterzijde van de woning is een diepe tuin. Deze is gelegen op het Zuid Oosten en heeft een achterom. Het achterom kan ook bereikt worden met de auto.

 

Bijzonderheden:

  • Achterom bereikbaar
  • Parkeren mogelijk eigen terrein
  • Vloerverwarming
  • Doorgaand vaarwater
  • Ruime woning
  • Ruime garage
  • Vrij uitzicht

bel voor meer info: 0618451142 of mail: info@heddesmakelaardij.nl

Lokatie

Deel dit object

Delen