Vaartweg 81 Lelystad

€335.000 kk

Omschrijving

Pionierswoning met flinke bedrijfsruimte op de Noordersluis!

De allereerst gebouwde bedrijfswoning op industrieterrein Noordersluis is in de verkoop gekomen! Een unieke kans, om wonen en werken te combineren in een authentieke woning met de beleving van nieuwbouw. Zoveel is er aan deze woning vernieuwd!

Royale bedrijfswoning (140 m2) met prachtig aangelegde voor- en achtertuin en keurig afgewerkte functionele bedrijfsruimte (225 m2) met omheind buitenterrein. De laatste jaren is er veel verbouwd aan deze helft van de twee-onder-een kapwoning, waarbij een mediterrane sfeer gecreëerd is met veranda bij de voordeur, zodat u ook ’s avonds na het werk, heerlijk kunt genieten van de ondergaande zon en de rust, die meegaat met het wonen op zo’n rustige locatie in de avond. Terwijl er overdag toch volle bedrijvigheid is.

De achterzijde is uitgebouwd en beschikt over een grote schuifpui over de gehele breedte van de woonkamer, zodat u ten volle van het mooie uitzicht kunt genieten. Een groot dakoverstek zorgt voor een heerlijke luwte tijdens warme zomerse dagen of een koele wintermorgen, zodat u te allen tijde ook heerlijk van uw buitenzijn kan genieten. Een echt plekje voor liefhebbers.

De luxe ruime keuken is gesitueerd in het hart van de woning en voorzien van inbouwapparatuur als 5- pitsgasfornuis, oven, wasemschouw, magnetron, twee koelkasten en een vaatwasser. Terwijl u staat te koken kunnen uw gasten plaatsnemen aan de brede werktafel, zodat u met elkaar kunt genieten van al het moois dat u aan het bereiden bent. Daarna eet u uw maaltijd heerlijk op in de opkamer, met uitzicht op de schitterende klassieke voortuin door de gevelbrede- én hoge ramen.

Werken en wonen combineren
De bedrijfshal lijkt aan de buitenzijde van hout, maar is van geïsoleerd plaatstaal. Van binnen is de loods afgewerkt met hout en goed geïsoleerd. Deze bedrijfshal is in drie delen ingedeeld, elk met een eigen buitendeur bereikbaar, waarvan een deel als kantoor gebruikt wordt. De grootste ruimte beschikt op de zijgevel over een overheaddeur. Het vierde deel is een grote overkapping uit hetzelfde materiaal voor het stallen van bedrijfsvoertuigen en materieel en/of materialen.

Een deel van de kavel is aan de achterzijde nu aangelegd als sfeervolle achtertuin, maar was voorheen in gebruik als bedrijfsruimte (ca. 400 m2).

Indeling: 

Entree, hal met toilet, toegang tot de woning met aan de straatzijde een grote eethoek en toegang tot de bijkeuken met o.a. wasmachine aansluiting. Een paar treden lager komt u in het hart van de woning, de uitgebreide woonkeuken met daarna de ruime lichte woonkamer, tussenhal en vervolgens royale slaapkamer en badkamer met douchecabine, tweede toilet en wastafelmeubel. Verdieping; open ruimte als vide, thans in gebruik is als kantoor. (Eventueel is in deze ruimte een derde slaapkamer te creëren), toegang tot enerzijds de tweede royale slaapkamer en anderzijds tot badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en derde toilet en veel bergruimte.

Eventueel is de naastgelegen woning in overleg ook verkrijgbaar, zodat u geheel vrijstaand woont!

Locatie en bestemming: 

Industrieterrein Noordersluis is een binnenstedelijk bedrijventerrein in het zuidwesten van de stad. Noordersluis heeft een bestemmingsplan met een gemengd karakter en dus uitgebreide mogelijkheden. Het is hier bijvoorbeeld zeer geschikt voor industrie, productie, groothandel en grootschalige detailhandel. Zo worden hier boten/jachten gebouwd en verkocht, maar ook in de automotive treft u hier diverse bedrijven. De bedrijvigheid varieert van kleine productiebedrijven, bouwnijverheid tot grote fabricagebedrijven. Er is op het terrein een actieve ondernemersvereniging.

Bereikbaarheid: 

De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook naar het centrum van Lelystad of de dijk naar Enkhuizen of Almere, richting de randstad. Natuurlijk is dat ook mogelijk via de A6 op 5 autominuten afstand. Er is eveneens een uitstekende busverbinding vrijwel voor de deur gelegen, met o.a. snelle verbinding naar het NS Centraal Station Lelystad (11 minuten). Lelystad Airport biedt mogelijkheden voor vervoer per vliegtuig.

U wilt een bezichtiging plannen?: 

Voorzieningen

Lokatie

Deel dit object

Delen