TURFHOEK 19 Medemblik

€389.000 kk

Omschrijving

 

Deze is GROOT. Ongetwijfeld de allergrootste twee onder een kap woning in Medemblik gelegen nabij het centrum, aan de haven, met uitzicht op de sluis en aan doorgaand vaarwater.

Deze woning is een woning die geschikt is voor werken aan huis, samengesteld gezin of kangoeroe wonen. De woning heeft nog originele oude details en is zeer goed onderhouden! De kavel waarop deze gigantische twee onder een kap woning staat is 145 m² en heeft een inhoud van ruim 700m3.

 

Indeling woonhuis:

Begane grond:

entree; door de authentieke voordeur met spiekraampje komt u in een ruime hal met tussendeur. Hier vallen direct de originele betegeling en de glas in lood ramen op. In de gang bevinden zich de trap naar de eerste verdieping, een trap naar het souterrain en het toilet voorzien van fontein en hangtoilet. Aansluitend is de deur naar de ruime en vooral lichte woonkamer met aangebouwde serre. Tussen de woonkamer en serre in bevind zich de L vormige keuken welke voorzien is van een combi oven, koelkast, vaatwasser, 4 pits gasplaat, schouw met kruidenrekjes en een 1,5 spoelbak.

Extra: originele beuken parket vloer (1941) over de gehele verdieping m.u.v. de keuken hierin liggen plavuizen. Glas in lood ramen, originele tegels (1941), hardhoutenkozijnen met dubbel glas.

 

1e verdieping:

Middels de trap in de gang komt u op de overloop waar drie slaapkamers, de trap naar de bovenste verdieping, een badkamer en twee inbouwkasten zijn gelegen. Een van deze inbouwkasten wordt gebruikt als waskast. Hierin is de wasmachine met droger geplaatst. Deze gehele verdieping is eveneens voorzien van de originele beuken parketvloer (1941).

Twee slaapkamers waarvan één met inbouwkast, liggen aan de voorzijde van het huis en kijken uit over de Westerhaven en de sluis. Het prettige van deze kamers zijn de grote ramen en inbouwkast.  Aan de achterzijde van de woning is nog een derde slaapkamer met inbouwkast welke eveneens voorzien is van een grote raampartij. De badkamer is in lichte kleurstelling en voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, wasmeubel, hangtoilet, designradiator en de deur naar het balkon. Het balkon is over de gehele breedte van de woning geplaatst.

2e verdieping:

Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping alwaar op de overloop een rond gevel-raam veel licht inval geeft. Hier zijn een vaste kast met veel bergruimte, drie riante slaapkamers en een douche gecreëerd. Twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn voorzien van een Velux dakvenster. Aan de achterzijde van de woning is een slaapkamer met dakkapel en openslaande ramen gelegen.

3e verdieping:

Middels een vlizotrap is de wegzet zolder te bereiken. Op zolder krijgt u licht door een deel van het ronde gevel raam van de overloop.

Extra: hardhouten kozijnen met dubbelglas , velux dakramen.

 

 

-1 verdieping Souterrain:

Middels de vaste hard houten trap daalt u het souterrain in. Het eerste wat opvalt is de enorme ruimte (ca 72 m2). Geheel waterdicht gemaakt, dus een ruimte die volledig te allen tijde gebruikt kan worden voor diverse doeleinde. Zelfs repeteren met de muziekband kan in deze ruimte zonder dat de buren er last van hebben. Het gehele souterrain is voorzien van een plavuizenvloer. In deze ruimte is eveneens de CV installatie opgesteld. Overigens keurig verwerkt in een mooie kast. Vanuit deze ruimte loop je zo de tuin met aanlegsteiger in. Er is ook nog een ruime kast en een pantry om de innerlijke mens te voorzien van vocht. Kortom deze ruimte is geschikt voor allerlei doeleinden! Enkele voorbeelden: Kantoor, praktijkruimte, oefen ruimte muziekband, groepsworkshops, speelkamer, zomerkamer, appartement etc.

Optioneel zou u ervoor kunnen kiezen om een eigen ingang te maken aan de voorzijde van de woning.

Bent  u nieuwsgierig geworden, wilt u dit alles eens van dichtbij bekijken en vooral de ruimte van deze woning beleven? Maak dan snel een afspraak om deze veelzijdige gigant te komen bezichtigen!

 

 

 

120416

Voorzieningen

Lokatie

Deel dit object

Delen

Geef een reactie