Sonoystraat 17 Medemblik

€154 kk

Omschrijving

Wat een schatje! Je kunt zien dat hier met veel liefde voor het huis is gewoond.

In de verkoop een uitgebouwde twee onder een kap woning met achterom. Deze woning heeft een leuke knusse woonkamer met haard, keuken, badkamer, drie slaapkamers en een zolder. Besloten achtertuin met houten schuur met extra brede deur en electra.

Begane grond:

Gang met trapopgang, meterkast, trapkast en toilet. Lopen we door komen we in de knusse woonkamer met open haard en een plavuizenvloer. Aansluitend is de deels gesloten keuken in een rechte opstelling (5 meter lang) Deze keuken is in een lichte kleurstelling en voorzien van een koelkast, vriezer, 4 pits gaskookplaat, combi magnetron en korven. Aangrenzend is een handige inbouwkast om de voorraad kwijt te kunnen en de wasmachine droger opstelling. Verder is hier ook de badkamer (2000) met douchehoek, design radiator en fraai wasmeubel. In deze ruimte is in een inbouwkast de CV ketel (20000000).

 

1e etage

Op de overloop zijn drie deuren, twee deuren geven toegang tot verrassend ruime slaapkamers gelegen aan de achterzijde. Deze zijn uitgebouwd (20000000) zijn voorzien van dubelglas in een hardhouten kozijn.

De master bedroom ligt aan de voorkant en is ruim met een inbouwkast en een heuse inloopkast.(voormalig douche)

2e etage

Via een flizotrap kunnen we nog de zolder op die voorzien is van 2 dakramen, dus veel licht.

 

De achtertuin is geheel bestraat en omsloten door een schutting. Geheel onderhoudsvrij. Via de achtertuin is er een achterom naar de steeg en doordat de schuur een brede deur heeft die in de steeg uitkomt kan je hier makkelijk met een motor naar binnen komen.

De voortuin van deze leuke woning is beplant en heeft aan de voorzijde een stopcontact wat weer heel handig is als je de auto wil stofzuigen.

 

Lokatie

Deel dit object

Delen