Parkrijklaan 112 Assendelft

€359.000 kk

Omschrijving

Als de woorden “instap klaar, luxe afwerking, nabij voorzieningen” u aanspreken dan hoeft u niet verder te zoeken want deze woning is instap klaar, heeft een luxe afwerking en ligt nabij alle voorzieningen!!

Indeling:

Binnenkomst in een hal met hier de meterkast, toiletruimte (2018) voorzien van verlichting op sensor en de trap naar de verdieping.
Lopen we door zien we een ruime woonkamer met veel lichtinval door de zijramen en een deur naar de tuin. De open keuken van 2018 is uitgerust met oa een vaatwasser, 2 stoom-combiovens, keramische kookplaat, glazen afzuigkap, quooker en diverse korven.

Eerste etage;

Op de verdieping zien we een drietal slaapkamers van riante afmetingen. Een aan de voorzijde en twee aan de achterzijde van de woning. De badkamer is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van een luxe stoom/bubbelbad/sunshower cabine, een toilet en een wastafelmeubel met bovenkastje met lichtsensoren.

Tweede etage;

Via een vaste trap bereiken we de zolder. Deze heeft een riante slaapkamer en hier vind u ook in een afgesloten ruimte de wasmachine aansluiting, de CV ketel en het hetelucht verwarmingssysteem.

Tuin:

Ligging van de tuin is op het Zuid westen dus heerlijk de hele dag de zon. In de tuin is een overkapping gemaakt en er is een berging. De woning is via een achterom bereikbaar.

Parkeren:

Parkeren voor de deur of achter de woning.

Bijzonderheden:

– woning buitenom geschilderd 2018
– woning binnen geschilderd 2018
– badkamer 2018
– toilet 2018
– keuken 2018
– ledverlichting door gehele huis 2018
– raambekleding 2018
– schakelarmaturen vervangen door gehele woning 2018
– nabij voorzieningen (winkels,apotheek,huisarts,basisschool,kinderopvang)
– 5 minuten van snelweg A8 en A7
– 8 minuten fietsen van NS station Assendelft

Deel dit object

Delen