Oostersteeg 4 Medemblik

€169.500 kk

Omschrijving

Helaas is deze niet meer in de verkoop!

 

Vrijstaande woning gelegen midden in het centrum van MEDEMBLIK.

Deze woning is een ‘wolf in schaapskleren”. Aan de buitenkant zie je niet hoeveel ruimte deze woning biedt.  Gelegen midden in het centrum nabij IJsselmeer, winkels, scholen, busstation en uitvalswegen is deze leuke stadswoning te koop gekomen. De kavel waarop deze vrijstaande woning staat is 100 m² .

 

Indeling woonhuis:

 

Begane grond (oppervlakte 75 m2):

entree; ruime hal; riante toiletruimte met daarin een badmeubel, riante straatgerichte woonkamer (54 m2)met openhaard, gevelkachels en een wenteltrap naar de verdieping. Aansluitend aan de woonkamer komt u door middel van twee bogen in een L vormige keuken met koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en oven. Aansluitend aan deze ruimte is een bijkeuken (bouwjaar 1999, 15m2) gesitueerd met wasmachine aansluiting en cv opstelling. Deze ruimte zou voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld; een woonkeuken of een praktijkruimte aan huis. In deze ruimte bevind zich de deur naar de kleine, omsloten, geheel bestrate tuin ( ca 25 m2) met achterom gelegen op het zuid westen,

Extra: kurkvloer in de woonkamer en keuken, in de bijkeuken laminaat met deel plavuizen. Hardhoutenkozijnen met dubbel glas (2001)

 

1e verdieping:

Middels de wenteltrap komt u op de overloop, voorzien van een laminaatvloer. Maar liefst 4! Slaapkamers en een badkamer zijn op deze verdieping gesitueerd. De eerste twee slaapkamers zijn straatgericht en zijn beide ruim te noemen. De derde slaapkamer is eveneens riant en is gelegen in het midden van de verdieping en heeft nog toegang tot een kleine wegzetzolder. De badkamer met hoekligbad en badmeubel geeft eveneens toegang tot de master bedroom en heeft een vaste inbouwkast. De master bedroom heeft toegang tot het aangrenzende dakterras van maar liefst ca 22m2. Dit dakterras is gelegen op het zuid-westen. Hier kunt u dus tot laat in alle privacy genieten van de zon.

Extra: hardhouten kozijnen met dubbelglas (2004), laminaatvloer over de gehele verdieping.

 

Bent  u nieuwsgierig geworden, jeuken uw handen om deze woning naar eigen inzicht in te richten? Maak dan snel een afspraak om deze ‘wolf in schaapskleren’ te bezichtigen!

LET OP, de prijs is verlaagd en is een BIEDEN VANAF prijs

 

2102

Aanvullende details

  • makelaar
    ja

Lokatie

Deel dit object

Delen