Oosterhaven 48 Medemblik

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Wonen in een kasteel tegenover het kasteel? Dat kan in deze mooie havenwoning!

Nu in de verkoop een mooie vrijstaand grachtenpand op een geliefde plek op de Oosterhaven in Medemblik.

Deze woning biedt een tal van mogelijkheden, B&B, salon aan huis, kangoeroewonen,kantoor aan huis etc. of gewoon lekker wonen in een ruime woning.

Indeling:

Middels een boerendeur komen we in een hal met inbouwkasten, meterkast, deur naar de woonkamer en deur naar aangrenzend werkkamer. De werkkamer heeft nog een mooi hoog plafond met de originele balken in zicht en stromend water. Hier bevind zich eveneens het toilet.

Stappen we de woonkamer binnen zien we een mooie grote woonkamer met aansluitend de keuken. De woonkamer heeft een gezellige electrische haard met mooie schouw en natuurlijk heeft u hier vandaan een panorama zicht op de haven, IJsselmeer en kasteel Radboud.

De keuken heeft een rechte opstelling met schiereiland en is voorzien van diverse inbouw apparatuur o.a vaatwasser, koffiemachine,oven, magnetron, keramische kookplaat en koelkast. Vanuit de keuken kunt u het balkon oplopen en hier zijn ook de deuren naar de verdieping en naar het souterrain.

Eerste verdieping:

Boven zien we een ruime overloop met diverse inbouwkasten waarvan een met CV opstelling, een separaat toilet, badkamer met douchecabine, wastafel en designradiator. De ouder slaapkamer gelegen aan de voorzijde van het pand is ruim en heeft diverse inbouwkasten.

De tweede slaapkamer is eveneens ruim met inbouwkasten en gelegen aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woning is slaapkamer 3 en die is eveneens ruim met inbouwkasten.

Souterrain:

Het souterain is zowel binnendoor als buitenom te bereiken. Binnendoor lopen we de trap af en dan zien we een ruimte die deels al ingedeeld is en waarvan de afwerking nog moet gebeuren. Het gehele souterrain heeft sta hoogte en is droog. Het is als volgt ingedeeld:

Ruime kamer met deur naar haven, gedeelte alwaar de wasmachine droger staat opgesteld, doucheruimte,toilet en berging.

Lokatie

Deel dit object

Delen