Meerlaan 44 Medemblik

€275.000 kk

Omschrijving

Aan de rand van plan west staat dit mooie VRIJSTAANDE WOONHUIS op een nieuwe eigenaar te wachten.

De woning ligt nabij het centrum van Medemblik met al haar voorzieningen en nabij uitvalswegen. (Amsterdam bereikbaar binnen 40 minuten)

Bij binnenkomst valt gelijk de lengte van de gang op. In deze gang zien we de deuren naar de woonkamer, keuken, toilet, trapkast en de trapopgang voor naar de verdieping. De woonkamer heeft een hoog (span)plafond een gezellige straatgerichte erker en tuindeuren aan de achterzijde met mooie authentieke luiken.
De keuken is in een L opstelling en is voorzien van een 4 pits kookplaat, oven, schouw en vaatwasser. In deze ruimte kan je middels de achterdeur naar de aangebouwde serre en overdekt lopen naar de seperate berging.
Hoe leuk is het dat je de tomaten kunt kweken in eigen serre?! De serre is een mooie aanvulling op het woongenot en al snel kan je hier heerlijk zitten om te genieten van de grote achtertuin die bij deze woning hoort.
Via de serre is er ook de toegang tot een externe stenen berging. Hier staat de wasmachine met droger en is ook ideaal voor de fietsen.

Eerste Verdieping:
Via de mooie athentieke trap met loper komen we op de verdieping. Hier zijn drie slaapkamers gesitueerd, badkamer en trap naar de zolder.
Twee slaapkamers aan de voorzijde en een grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Bij de laatste is er ook een toegang tot het balkon.

De badkamer is netjes en voorzien van een bad, wasbak en toilet.

Tweede verdieping:

Via de vaste trap komen we op de zolder. Hier zijn twee extra kamers gemaakt voorzien van nieuwe dakramen.

Buiten:
Aan de voorzijde van de woning is de tuin bestraat en aan de achterzijde van de woning is een mooi aangelegde tuin gelegen op het Oosten. In de achtertuin staat nog een chalet voorzien van electra.

 

22092017

Lokatie

Deel dit object

Delen