Lakenkopersgilde 2 Medemblik

€175.000 kk

Omschrijving

verkocht

Een mooie uitgebouwde hoekwoning gelegen in een rustige kindvriendelijke wijk nabij diverse voorzieningen en dichtbij doorgaand vaarwater. De woonkamer is tuingericht met een houtkachel een mooie strakke moderne keuken en een ruime tuin met tuinhuisje en achterom.

Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers, riante badkamer met luxe douchehoek, tweede toilet, bad en riant badmeubel. De 2e verdieping is via een vaste trap bereikbaar. Op de voorzolder staat de wasmachine en zijn diverse bergruimten. De zolder zelf is ingericht als derde slaapkamer.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met toegang tot de woonkamer met houtkachel, mooie houten vloer, een ruime strakke moderne woonkeuken met diverse inbouwapparatuur, mooi RVS schouw. Door de uitbouw is er aangrenzend een bijkeuken en de deur naar de tuin. Ligging van de tuin is op het Westen.

1e Verdieping:
Deze verdieping is ingedeeld met 2 slaapkamers waarvan een met een inloopkast, een balzaal van een badkamer met hangcloset, douchehoek van glas, luxe badkamermeubel en een ligbad.

2e Verdieping:
Te bereiken via een vaste trap. Deze verdieping is voorzien van 2 bergingen, op de voorzolder is de wasmachine aansluiting en aangrenzend is een grote slaapkamer met dakramen.

Achtertuin:
Tuin met achterom. De tuin heeft een terras, gras en een houten chalet. Ligging op het Westen.

 

meer info? bel 06-1451142 of mail Info@heddesmakelaardij.nl

Lokatie

Deel dit object

Delen