Koetenburg 4 Aartswoud

€223.500 kk

Omschrijving

Verkocht!

Boeren burgers en buitenlui….Nu in de verkoop gekomen in een Rustig en in een kindvriendelijke buurt ligt deze twee onder een kap met garage. Deze tweekapper is gebouwd in een klein plan achter de lint van Aartswoud met om de hoek de voetbalvelden en de basisschool.

Deze woning heeft een kleine praktijkruimte/kantoor en is goed onderhouden. De kavel waarop deze twee onder een kap woning staat is 316 m² en heeft een inhoud van ruim 390 m3.

Indeling woonhuis:

Begane grond:

Na het aankloppen met het klompje aan de voordeur stappen we de binnen en komen in een gang met daarin de trap opgang, toilet ruimte met fonteintje en meterkast. Onder de trap is een mooie trapkast gemaakt. Door de gang kom je in woonkamer die verrassend ruim is. Het is een L vormige straat gerichte woonkamer. De keuken is landelijk en is handgemaakt en voorzien van een combioven, 4 pits Gaskookplaat, vaatwasser, een verzinkte aardewerken gootsteen en een mooie handgemaakte schouw.

 Extra: houtenvloer over de gehele verdieping.

1e verdieping:

Middels de mooie gerenoveerde trap komt u op de overloop waar twee slaapkamers (voorheen drie) de trap naar de zolder, een badkamer en een hobby ruimte zijn gelegen. De eerste slaapkamer is extra breed en heeft een velux dakraam. Slaapkamer twee is ruim en is voorzien van een bedstee (twee persoons) met kastombouw. De badkamer is voorzien van een hoekbad, wastafel en een radiator. De hobbyruimte kan voor diverse hobby’s gebruikt worden of als kleine kantoorruimte dienst doen.

Extra: over de gehele verdieping ligt een laminaat vloer.

2e verdieping:

Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping alwaar op de overloop de CV (2015), wasmachine en droger staan opgesteld. Boven de trap is kastruimte gemaakt en boven de slaapkamer is eveneens een bergruimte (wegzet zolder) gecreëerd waardoor er veel opbergruimte is.

De slaapkamer op deze verdieping is ruim en  voorzien van een Velux dakraam en inbouwspotjes.

Extra: Velux dakraam, vaste kast, wegzet zolder

Het voorste deel van de garage is een ruime wegzet voor fietsen en brommers. Het achterste gedeelte van de garage is nu deels in gebruik als relax ruimte, dit kan eenvoudig weer terug gebracht worden in originele staat.

De tuin aan de achterzijde van de woning is te bereiken via de achterdeur of via de poort(en) Deze tuin is voor een groot deel voorzien van natuurstenen bestrating met een prieel en veranda alwaar het goed zitten is in de zon. De ligging van deze tuin is op het Oosten.

De tuin aan de voorzijde bestaat uit gras en een kleine border met plantjes.

Naast het huis is een oprijpad waarop parkeren voor meerdere voertuigen mogelijk is,

 

Bent  u nieuwsgierig geworden, wilt u dit alles eens van dichtbij bekijken en vooral de ruimtes van deze woning beleven? Maak dan snel een afspraak om deze keurig onderhouden twee-onder-een-kap woning met garage te komen bezichtigen.

Voorzieningen

Lokatie

Deel dit object

Delen

Geef een reactie