Koekoekstraat 30 Gouda

€169.500 kk

Omschrijving

Wát een leuke tussenwoning is dit!

In de vogelbuurt is deze mooie recent opgeknapte tussenwoning gelegen. Met een grote voor – en achtertuin op steenworp afstand van een speelplaats voor de kinderen, winkels en uitvalswegen.

Indeling:

Bij binnenkomst is er een kleine hal met meterkast (2010), toilet en deur naar de woonkamer. In de woonkamer valt gelijk het hoge plafond op en de mooie doorkijk naar de keuken en achtertuin. De open keuken (2016) is in een L opstelling en is voorzien van diverse apparatuur. Onder andere een elektrische kookplaat, rvs afzuigkap, stenen gootsteen, vaatwasser.

Vanuit de keuken kan je de diepe, op het noord oosten, gelegen achtertuin in lopen.

Via de trap in de woonkamer komen we op de eerste verdieping. Hier zijn de 3 slaapkamers, badkamer, kast en vaste trap naar zolder.

De eerste slaapkamer is nu in gebruik als kastenkamer en ligt aan de voorzijde van de woning. De tweede slaapkamer ligt eveneens aan de voorzijde van de woning en is een ruime kamer met veel lichtinval.

De derde slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en beschikt over een balkon.

De badkamer (2017) is recent verbouwd en voorzien van een hangtoilet een douchehoek en een wasmeubel.

Bijzonderheden:

Op de gehele bovenverdieping ligt een laminaat vloer en in de slaapkamers hangen airco’s. Hoe lekker is dat als het buiten warm is.

Lopen we via de vaste trap naar zolder zien we hier een ruimte die nu dienst doet als ruime slaapkamer. Met de geplaatste dakkapellen is dit echt een joekel van een kamer waarbij je overal normaal kunt staan.

In deze ruimte veel bergruimtes, CV (2017) Airco (2016) en de wasmachine aansluiting.

Ook op deze verdieping is een houtmotief laminaatvloer aangebracht.

De voortuin van deze woning is gelegen op het zuid westen en is geheel bestraat. Voor de deur is mogelijkheid voor parkeren.

Voorzieningen

Lokatie

Deel dit object

Delen