Kaapstander 246 Medemblik

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Peper en zoutstel zo worden de torens aan de Kaapstander ook wel genoemd. You love them or hate them…Aan de binnenkant zijn het luxe appartementen waar het goed toeven is. De balkons zijn riant en een overdekte parkeerplaats is eveneens inbegrepen bij de vraagprijs.

Indeling appartement:

Begane grond:

Om binnen te komen in het gebouw moet je aanbellen bij het video/intercom systeem. Gelijk bij binnenkomst zie je de luxe afwerking van de entree. De brievenbussen en toegang tot de lift.

Extra: videobewaking

6e verdieping:

Middels de snelle (vernieuwd in 2014) lift komen we aan op de zesde etage alwaar dit mooie appartement is gelegen.

Door de grote voordeur stappen we gelijk in de lange hal met gelijk rechts van de entree een kamer welke nu dienst doet als extra berging, maar ook gebruikt kan worden als slaapkamer/hobbykamer. In deze hal ook de toegang tot een witgoedruimte, een toilet die voorzien is van een lichte kleurstelling, hangtoilet en fonteintje. Een deur naar de riante badkamer met douche, 2e toilet en wasbak. Plaatsing van een bad behoort tot de mogelijkheden.

De master bedroom is ruim en is voorzien van openslaande deuren naar het balkon terras. De tweede slaapkamer heeft ook openslaande deuren naar het balkon.

De woonkamer is van een mooie afmeting en heeft een speelse indeling vanwege de schuine ramen met dubbele openslaande deuren. Deze deuren komen uit op het terras. Dit terras heeft een afmeting van ongeveer 27m2 en de ligging is op het NNO. Hier vandaan kijkt u deels op toren 2 maar ook de Wieringermeerpolder in.

De keuken van dit appartement is klein maar fijn. Het is voorzien van een (losse) koelkast, elektrische kookplaat en rvs gootsteen.

Extra: vloerverwarming door het gehele appartement, deze vloerverwarming koelt in de zomer waardoor het lekker koel is als het buiten warm is.

Woonkamer, keuken en hal voorzien van een pvc vloer.

Wilt u dit mooie appartement zelf even komen bekijken? Maak dan snel een afspraak om deze keurig luxe appartement met vaste parkeerplaats in de gezamenlijke kelder te komen bewonderen.

Deze woning is thans verhuurd op basis van de leegstandswet!

Bezichtiging? Bel  met 06-18451142

Voorzieningen

Lokatie

Deel dit object

Delen

Geef een reactie