Kaapstander 106 Medemblik verkocht

€297.500 kk

Omschrijving

Anekdote van de bewoners:

“Zorgeloos, veilig en comfortabel wonen op de 7 etage met prachtig uitzicht dat is het wonen in dit zonnige appartement met vergezichten over de Wieringermeer en West-Friesland.”

Bij binnenkomst in de gezamenlijke entree ziet u al de luxe van dit gebouw. De lift brengt u naar de zevende etage en daar aangekomen kunnen we dit moderne appartement binnentreden.

Komen we de voordeur door zien we een mooie gang waaraan de drie slaapkamers, een badkamer, woonkamer en toilet gelegen zijn.

De deur van de woonkamer door zien we een mooie ruimte die voorzien is een glazenpui welke toegang geeft tot een riant balkon. Op dit balkon is het vanaf het middaguur tot ’s avonds laat genieten van de zon.

De woonkamer zelf is ruim en aansluitend is er een open keuken met een kleine eetbar. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur van het merk Miele. Zoals de vaatwasser, koffieautomaat, magnetron, vriezer koelkast, inductie kookplaat, etc.

Gaan we kijken in de eerste slaapkamer  zien we dat deze ook een toegang heeft tot een tweede balkon die bij dit appartement hoort.

In slaapkamer twee treffen we de master bedroom en deze kamer heeft ook toegang tot het balkon. Met een riante afmeting in deze kamer is er genoeg plaats voor een kledingkast.

Slaapkamer drie is thans in gebruik als kantoor en heeft natuurlijk net alsde andere kamers een prachtig uitzicht over de landerijen.

De badkamer is voorzien van een stortdouche, ligbad, wastafel en een toilet en is in lichte kleurstelling.

Het separate toilet is in lichte kleurstelling en voorzien van een fonteintje.

Extra: door het gehele appartement is gebruik gemaakt van duurzame materialen. De vloer van de woonkamer,  keuken, badkamer, toilet en gang zijn betegeld met een mooie grijze plavuizen vloer die ook doorloopt op het balkon.Dit gekoppeld aan een uniek vloerverwarmings systeem door het hele appartement, maakt het wonen in alle seizoen aangenaam. In de winter overal behaaglijk en in de zomer heerlijk koel.
Bij dit appartement zit aan de buitenzijde een verwarmde berging op de verdieping!

Ook hoort er bij dit appartement een eigen parkeerplaats in de beveiligde parkeergarage. Bereikbaar via de lift. Wat een luxe: niet krabben in de winter als er ijs is en lekker koel in de zomer.

Met eigen ogen zien en ervaren? dat kan!

Maak even een afspraak voor een bezichtiging op 06-1845 1142 of mail naar info@heddesmakelaardij.nl

 

Lokatie

Deel dit object

Delen