Gildelaan 43 Medemblik

€169.500 kk

Omschrijving

En daar is ie dan, een mooie tussenwoning voor een mooie prijs, dus ideaal voor starters!

Mooie goed onderhouden tussenwoning, gelegen in het rustige deel van de Gildelaan, in een kindvriendelijke woonwijk nabij diverse voorzieningen. De woning heeft een tuingerichte woonkamer met houtkachel, mooie landelijke L-vormige keuken en een tuin met achterom en houtenoverkapping.
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, nette badkamer met douchehoek, 2e toilet en badmeubel met stenen blad.
De 2e verdieping is via een vaste trap bereikbaar. Op de voorzolder zijn twee diepe bergingen waarvan er in een de wasmachine en de CV (2011) staat opgesteld en de ander wordt gebruikt als opslag. De ruime zolder zelf daar kan prima een extra slaapkamer gemaakt worden of worden ingericht als fitnessruimte, kantoor etc.
Anekdote van de bewoners:

“Zomers kan je ’s ochtend al vroeg in de tuin genieten van de opkomende zon onder het genot van een kop koffie. En ’s winters is het heerlijk om naast de houtkachel een boek te lezen. De tuin geeft veel privacy en de hele dag is het daar goed toeven in de zon”

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met toegang tot de woonkamer met houtkachel, wanden met lambrisering, landelijke keuken met diverse inbouwapparatuur, mooi RVS schouw. Aangrenzend is de bijkeuken en doorloop naar de inpandige schuur. Ligging van de tuin is op het Noordoosten.

1e Verdieping:
Deze verdieping is ingedeeld met 3 slaapkamers voorzien van pvcvloer, badkamer met hangcloset, inloopdouche met douchehoek van glas, luxe badkamermeubel met stenen wastafel en vloerverwarming (2011).

2e Verdieping:
Te bereiken via een vaste trap. Deze verdieping is voorzien van 2 bergingen, waarvan een met de wasmachine aansluiting, aangrenzend een grote (slaap) kamer.

Tuin:
Tuin met achterom. De tuin heeft een terras een kleine vijver en houten overkapping. Ligging op het Noordoosten.

Aan de voorkant van het huis zijn markiezen en een kleine tuin.

Meer info? bel even 06-18451142 of mail naar info@heddesmakelaardij.nl

Lokatie

Deel dit object

Delen