Gildelaan 4 Medemblik

€179.500 kk

Omschrijving

WOW dit is een verrassing! Achter de voordeur van deze mooie tussen woning gaat een zee van ruimte schuil. Iets wat je in eerste instantie niet zou kunnen bedenken als je aan de voorzijde van de woning staat.

Begane grond:

Entree met trapopgang, toilet (2000) en de deur naar de fraaie ruime straatgerichte woonkamer. De woonkamer is enorm ruim doordat de keuken verplaatst is naar een aangrenzende aangebouwde ruimte (2000). De keuken (2000) is netjes en in een lichte kleurstelling. Hierin bevinden zich diverse inbouwapparatuur zoals een Siemens vaatwasser, Zanussi koel-vrieskast, 5 pitsgasfornuis met fraaie afzuigkap en heeft u ‘s winters geen last van koude voeten door de vloerverwarming. Vanuit de keuken loopt u zo de diepe op  het zuid-westen gelegen achtertuin in.

Extra: als vloerbedekking ligt er over de gehele begane grond een massief houten vloer

Eerste verdieping:

Op de verdieping bevinden zich een drietal slaapkamers.  Hiervan zijn twee slaapkamers ruim te noemen en een kinderkamer. De badkamer (2008) is in een neutrale kleurstelling en is voorzien van een inloopdouche, wasmeubel, hang toilet, spanplafond met spotjes en vloerverwarming.

Extra: de gehele verdieping is voorzien van een laminaat vloer en alle ramen zijn in 2005 voorzien van dubbelglas

Tweede verdieping:

Via een vaste trap komen we op de voorzolder. Hier is de aansluiting voor de wasmachine en in een aparte ruimte hangt de CV ketel (2014) in deze ruimte is ook het luik welke toegang dmv een vlisotrap geeft naar een bergzolder. Verder is er op deze verdieping nog een ruime (slaap) kamer thans in gebruik als fitnessruimte en veel bergruimtes achter de knieschotten.

Extra: de verdieping heeft een laminaat vloer en over de gehele breedte van het huis is achter het knieschot extra bergruimte.

Zonnepanelen 10 stuks, 250 WP

Tuin:

De achtertuin is gelegen op het zuid-westen en is met zijn bestrating onderhoudsvrij. De zweef parasol (2015) blijft achter zodat het goed toeven is op het terras.

De fietsen kunt u achterom zo de schuur (2 x 3) in rijden. Dit is een mooie bergruimte en voorzien van electra.

Extra: zweefparasol op vaste voet, zonwering aan de achterzijde, schutting rond om, water en electra

Lokatie

Deel dit object

Delen

Geef een reactie