Gedempt Achterom 17 Medemblik

€215.000 kk

Omschrijving

 

Achter deze gevel gaan eenvoud en luxe hand in hand en daardoor wordt deze woning zo aantrekkelijk.

Achter de voordeur is een voorportaal voorzien van verwarming en dubbele beglazing. Deze zou dienst kunnen doen als berging. Lopen we hier door komen we in een knusse woonkamer met een balken plafond en een lichtkleurige kurken vloer.
In de woonkamer zien we de trap naar de verdieping. Aan de ene kant van de trap bevind zich dan ook de landelijke keuken (2008) met granieten blad en diverse inbouw apparatuur zoals een oven, koelkast, vierpits gasplaat, rvs afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken is de toegang tot de riante achtertuin. De achtertuin is gelegen op het Noord Westen en voorzien van een terras en gras.
Aan de andere kant van de trap is het toilet (2007) gelegen met hangcloset en fraaie afwerking. De luxe badkamer (2007) met eveneens een fraaie afwerking is separaat van het toilet en is riant te noemen. Deze badkamer is luxe en voorzien van o.a. een dubbele douche, dubbele rvs waskommen, jet stream whirlpool bad met radio en nog veel meer.
Gaan we de trap op naar de verdieping zien we op de overloop drie deuren. Een deur naar een dakterras, een deur naar een riante slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning en een deur naar de tweede slaapkamer gelegen aan de zijkant van de woning.
Bovenaan de trap hangt de CV ketel in een kleine bergruimte. Onder het knieschot zijn kasten gemaakt waardoor je veel bergruimte hebt.

Graag laat ik u deze woning in het echt zien! Voor een afspraak of meer informatie kunt u bellen met Louisa Heddes 06-18451142

 

Voorzieningen

Lokatie

Deel dit object

Delen