De Goorn 77 De Goorn (woning)

€325.000 kk

Omschrijving

 

Deze woning hoort bij een bedrijfspand en staat op een totaal van 1305m2 eigen grond.

Een vrijstaande woning met een zee aan ruimte voor een groot gezin. Bij binnenkomst in het midden van het huis is aan de ene kant de eetkeuken en aan de andere kant de riante woonkamer. Als we doorlopen naar de keuken zien we een landelijk moderne keuken in een U vorm, hardstenen werkblad een extra breed gasfornuis met..pitten. Van daaruit kunnen we richting woonkamer en bijkeuken. De deur van de bijkeuken door lopend zien we een praktisch opgestelde wandmeubel met daarin de wasmachine, droger, riante inbouwkasten, cv (2017) en de achterdeur.

In de bijkeuken  zijn de deuren naar de badkamer en toilet.

De badkamer is groot en licht, voorzien van een ligbad, douche hoek en een wasmeubel.

Het toilet is naast de badkamer gelegen en is in lichte kleurstelling met fontein en betegeld.

Als we vanuit de bijkeuken de woonkamer binnenlopen zien we een grote sfeervolle ruimte met open haard. Er is genoeg ruimte voor een riante eethoek en een riante hoekbank. Deze ruimte heeft een warme knusse uitstraling.

Op de verdieping treffen we maar liefst 4 slaapkamers. De eerste slaapkamer is lang en smal en heeft een apart wasbakje.

De tweede slaapkamer is thans in gebruik als sauna ruimte en heeft een goede afmeting.

De derde slaapkamer is een gastenkamer alwaar op eigen kamer een wasgelegenheid is en een zitje gecreëerd is.

Via de overloop met mooie inbouwkasten komen we in de ouderslaapkamer. De ouderslaapkamer is riant te noemen en heeft eveneens toegang tot een dakterras van maar liefst 18m2.

De aparte muizentrap die toegang geeft tot de zolder is een heuse blikvanger. Op de zolder zien we een ruimte waar aan de ene kant een gedeelte is voor opslag en aan de andere kant een slaapvertrek is gerealiseerd. De bruto vloeroppervlakte bedraagt hier ca 20m2.

 

 

Lokatie

Deel dit object

Delen