Capellehof 103, 1715 EW Spanbroek

€325.000 kk

Omschrijving

verkocht binnen 1 week!

Wat een knots van een appartement.
Gelegen op de eerste verdieping nu in de verkoop een drie kamer appartement (129m2)met zonneterras aan de achterzijde en zonnig loggia aan de voorzijde. Bij dit appartement hoort ook een eigen garage, berging en vaste parkeerplaats.

Indeling begane grond:
Centrale entree met brievenbussen, intercom en elektrische toegangsdeur. Vanuit de hal is het trappenhuis en de lift naar de appartementen en garage/berging bereikbaar.

Indeling appartement 1e verdieping:
entree met meterkast; hal naar diverse vertrekken; royale woonkamer met veel lichtinval en toegang tot de loggia. Er is een open, u vorm opgestelde keuken voorzien van een gas kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vries combinatie en magnetron; een kantoorruimte; toiletruimte met fonteintje; 2 ruime slaapkamers waarvan een grenst aan de riante badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet; technische ruimte met cv-opstelling en wasmachine aansluiting.

Appartementencomplex Capellehof:
Het appartement maakt onderdeel uit van appartementencomplex Capellehof en is gespitst in 20 winkelruimten, 26 appartementen, 18 parkeerplaatsen en 14 garages. Het geheel is gesitueerd aan de Gruttostraat en De Wuiver te Spanbroek. Eigenaren worden verplicht lid van De “Vereniging van Eigenaars gebouw Capellehof”.

Bijzonderheden:
Het appartement is goed onderhouden, prima geïsoleerd (label B) en degelijk gebouwd met gebruikmaking van goede bouwmaterialen. De servicekosten bedragen ± € 154,= per maand. Hierin is onder meer begrepen de opstalverzekering, extern onderhoud, afschrijving liftinstallatie en verlichting van de gezamenlijke ruimten. Buitenom is het complex in 2018 opnieuw geschilderd.

Deel dit object

Delen