Tuinstraat 5c (Nieuwstraat 59c)Medemblik

Prijs op aanvraag

Omschrijving

 

Te koop een luxe penthouse in het centrum van Medemblik.

anekdote van de bewoner:

“Het is een heerlijke woning om in te verblijven juist vanwege het mooie licht wat door de dakramen naar binnen kom.”

Dit penthouse heeft een verrassende woonkamer met veel licht inval. Een luxe keuken met diverse inbouw apparatuur, badkamer, 1 grote slaapkamer en een kinderkamer met een mooie entresol waar je kantoor zou kunnen houden.

Via de Tuinstraat kom je aan de achterzijde van deze woning waarin twee appartementen en een winkel zijn gerealiseerd. Via de trap komt u in een gemeenschappelijke opgang waarbij de deur recht tegenover de toegangsdeur, toegang geeft tot het penthouse.

De trap oplopend komt u in een gang alwaar de deuren van alle vertrekken aan grenzen.

De woonkamer is voorzien van een gladde vloer, de wanden zijn licht van kleurstelling en het mooie is dat je in de nok van het pand kijkt. Groots en ruim is dan de beschrijving van deze ruimte. In een nis is de keuken opgesteld. Deze keuken is greeploos en in een lichte kleurstelling met diverse inbouw apparatuur.

In de woonkamer is een vide. Nemen we de trap naar boven zien we een mooie ruimte (bijvoorbeeld voor kantoor) en aan de achterzijde een kleine kamer met een bed in een bedstee.

Op de gang zijn het toilet, badkamer met bad en douche, een ruime ouder slaapkamer, de waskast en de deur naar een mooi ruim balkon gelegen.

Bij dit penthouse hoort nog een berging alwaar genoeg ruimte is voor fietsen en andere dingen.

 

1708

Voorzieningen

Lokatie

Deel dit object

Delen

Geef een reactie