Amerbos 78 Amsterdam (onder bod)

€269.000 kk

Omschrijving

in de verkoop gekomen een ruim en licht appartement met vrij uitzicht.

 

We komen het appartementencomplex binnen in de centrale hal op de begane grond. Je vindt hier het trappenhuis en de liften die je naar de verschillende verdiepingen leiden. Voor dit appartement gaan we naar de zesde verdieping.

Middels de entree met meterkast en toilet met fonteintje komen we de woning binnen. We staan gelijk in de woonkeuken voorzien van een keuken (2018) met rechte opstelling. De keuken is voorzien van een 5 pits gasplaat, oven, vaatwasser, koel-vries combinatie en schouw. Hier bevind zich ook de wasmachine aansluiting.

Lopen we door zien we een ruime (woon)kamer. Thans in gebruik als slaapkamer.
Dankzij het kamerbrede raam komt hier voldoende daglicht naar binnen. Ook aangrenzend aan deze kamer is een over de gehele breedte een balkon. Vanaf het balkon is er een mooi vrij uitzicht op groen.
De wanden in deze kamer zijn gestukt en de vloer is van hout.

Het appartement is uitgerust met nog drie slaapkamers, één voor en twee achter die ieder voorzien zijn van een nette wandafwerking. Daarnaast is in iedere kamer een raam geplaatst die zorg dragen voor een fijne inval van daglicht.

De badkamer is vernieuwd in november 2018. De ruimte is compact en volledig betegeld in een lichte kleur, gestuct plafond met inbouwspotjes waardoor het geheel een frisse uitstraling heeft. Verder ben je hier voorzien van een wastafelmeubel met opbergruimte en een douche.

Naast het feit dat dit een fijn appartement is heeft hij ook nog eens een gunstige ligging. Zo vind je de halte van de Noord-Zuidlijn nabij en ook winkelcentrum Boven ’t Y met alle denkbare winkels zijn op loopafstand. Verder zit je met de auto binnen drie minuten op de A10 en is het Centraal Station op een kwartiertje fietsafstand.

Bijzonderheden:

Bijdrage VVE € 210 p/m (incl. gas)
Parkeren voor de deur op openbaar terrein
Erfpacht € 110 per kwartaal
Vrij uitzicht
Zesde etage

Voorzieningen

Lokatie

Deel dit object

Delen