Achterom 11 Medemblik

€349.500 kk

Omschrijving

 

Bent u fanatiek zeiler of heeft u een plezierjacht waar u graag gebruik van maakt en bent u op zoek naar een veilige thuishaven? Dan hebben wij voor u deze thuishaven in de verkoop!

Rijksmonument alleen voor de liefhebber! Het is een ‘happy house’ en dat is te voelen als je de grote voordeur binnen stapt.

“We waren op zoek naar een woning met een garage, tuin en wijnkelder, maar na het zien en vooral na het proeven van de sfeer van deze woning waren we direct verkocht”.

In de binnenstad aan de gracht nabij stadshavens en internationaal zeilcentrum van Medemblik staat dit prachtige RIJKSMONUMENT met zijn trapgevel.

In de afgelopen jaren is deze woning flink onderhanden genomen zodat het alle comfort heeft naar de huidige maatstaven. Zo is bijvoorbeeld het dak vervangen en voorzien van isolatie (2013). Badkamers vernieuwd, asbest verwijderd, muren geïsoleerd en vloerverwarming aangebracht.

Als we via de zijdeur binnen komen, stappen we in een ruimte die thans in gebruik is als salon. In deze ruimte is de trap om naar de verdieping te komen, toiletruimte en een sfeerhaard.

Lopen we door zien we een riante woonkamer voorzien van een marmerenvloer, robuuste balken plafond inclusief een houtkachel en vloerverwarming. Aansluitend in het achterste gedeelte is de moderne ruim opgezette keuken gesitueerd. Deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals oa een 5 pits Boretti gasfornuis, Boretti rvs schouw, dubbele wasbak, combioven etc.

Aansluitend bij de keuken is een ruime bijkeuken met keukenblok met bovenkasten en een apothekerskast en wasmachine aansluiting.

Eerste verdieping:

Komen we via de trap vanuit de salon op de eerste verdieping zien we een riante (slaap)kamer aan de voorzijde van dit prachtige monument. In deze kamer natuurlijk een mooi balkenplafond en op de vloer een robuuste houten vloer over de gehele verdieping. In deze kamer bevind zich ook de trap naar de tweede verdieping.

Lopen we door de originele ‘en suite’ deuren zien we aan de achterzijde eveneens een riante slaapkamer met eigen open inloopdouche, wasbak en voorzien van designradiator en vloerverwarming (2010).

Tussen de twee slaapkamers in is er nog een extra toilet en een echte inloopkast.

Tweede verdieping:

Hier aan de voorzijde een grote slaapkamer met mooie nokbalken in zicht, sfeerhaard en houtenvloer (gehele verdieping). Aan de achterzijde is een ruimte die thans in gebruik is als kantoor, hier veel bergruimte onder het schuine dakvlak.

Tussen de slaapkamer en kantoor is een luxe tweede badkamer (2010) met grote inloopdouche, 3e toilet en wasbak gecreëerd.

Tuin

Deze woning heeft een klein strookje aan de zijkant van de woning waar je heerlijk in de zon kunt zitten.

Berging

Aan de buitenkant is er nog toegang tot een berging alwaar de CV ketel (2009) hangt.

Mocht u geïnteresseerd zijn bel, app of mail dan even met Louisa van Heddesmakelaardij. 06-1451142  mail: info@heddesmakelaardij.nl

 

 

Lokatie

Deel dit object

Delen