Over mij

Over mij:

louisamolen4

Na 20 jaar voor de overheid gewerkt te hebben werd het tijd om het roer om te gooien en als eigen ondernemer te starten! Ik ben een geboren en getogen West-Fries en ben regionaal goed bekend. Mijn interesse voor onroerende zaken is 27 jaar geleden ontstaan.

In die tijd nog geen internet alleen maar (regionale) kranten en eigen waarnemingen!

Ik heb vanwege de interesse de cursus makelaar o.z. 25 jaar geleden aangevraagd en gevolgd en heb sindsdien de markt goed in de gaten gehouden. Ik heb in de afgelopen 8 jaar zelf (als hobby) diverse huizen verkocht en als adviseur gewerkt voor de aankoop van huizen, dit voornamelijk bij familie, vrienden en kennissen.

Na eerst als franchiser te hebben gewerkt in de makelaardij merkte ik dat er steeds meer behoefte is ontstaan aan een makelaar die niet binnen de gebaande paden wandelt en handelt. Kortom een makelaar die met u meedenkt, de zogenaamde ‘opmaat’ of ‘flexibele’ makelaar.

Ik sta voor professionaliteit, activiteit en kwaliteit en denk buiten de gebaande wegen en denk graag met u mee.

Heeft u verkoopplannen of juist uw droomhuis gezien?
Dan ben ik degene die voor u actief en met vol enthousiasme aan de slag gaat of met u mee denkt.

Ik ben uw no-nonsens makelaar die 7 dagen in de week voor u klaar staat! Ook ’s avonds en in het weekend…

Bel me gerust voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning/pand of andere makelaars gerelateerde zaken (hypotheken, verzekeringen, aankoopbegeleiding, bouwkundige keuringen, taxaties etc.) op 06-1845 1142 ( whats-appen, sms, telegram, mailen mag ook)

Uw vast-goed makelaar

Louisa Heddes

 

‘daar kom je mee thuis’